Вести

Истекува рокот на Југохром

Почитувани претставници на медиумите, Денес истекува рокот кој пред две години Владата на Република Македонија ја одреди на фабриката Југохром,со надеж дека ќе се прилагоди...
Read More

РЕАКЦИЈА

Движењето Eco Guerilla го смета за крајно несериозен и вознемирувачки, ставот на Министерот за животна средина и просторно планирање г-дин Башким Амети кои за досегашниот...
Read More