• Featured Posts
    23 Jan 2018
    0
    Të nderuar, Lidhur me informacionin që Ministria e Transportit dhe Lidhjeve nuk ka pranuar kurfarë kërkese nga Komuna e Tetovës për të furnizuar këtë të...
    Read More

Cilësia e ajrit

Qëndro i informuar për përditësimet e ardhshme.

Na gjeni në Facebook

Na gjeni në Facebook